Jan van den Oever

Toneelspelen? Nee, daar heb ik het lef niet voor. Sinds Lily, mijn vrouw toneel speelt, ben ik betrokken bij Toneelclub Euverhaove. Begonnen als kijker, ging ik al snel foto's maken en videofilms opnemen, maar daar bleef het niet bij. Ik maak nog steeds foto's en filmopnames van de voorstellingen en raakte steeds meer betrokken bij het hele gebeuren rondom de producties.

Op dit moment ben ik de penningmeester en vorm ik samen met Jean, Lowie, Jan Gruisen, en incidenteel nog anderen, een groep die zich bezighoudt met de ondersteuning van de club met het bouwen van decors, regelen van techniek, geluid, administratie, foto, video, secretariaat, financiën, PR, etc.

Toneelclub Euverhaove is een gezellige club, die in de loop der jaren naar meer professionaliteit streefde en vooral de laatste jaren veel mensen liet genieten van hun mooie producties. Maar die manier van werken vroeg veel tijd en energie van de spelers en daardoor kwamen de andere activiteiten vaker in de knel. De ondersteuningsgroep heeft die activiteiten overgenomen en de spelers hoeven zich alleen maar meer bezig te houden met het spel.

De club is een gezellige groep mensen, waar ik graag deel van uitmaak en waar ik mijn hobby's voor wil blijven inzetten.

Jan