Skip to main content

Lily van den Oever

Hallo

Mijn naam is Lily vd Oever, ik ben sinds 1983 lid van dit gezelschap. Van de dag van aanmelden tot heden heb ik geen minuut spijt gehad dat ik bij deze club terecht ben gekomen.

We zijn een klein gezelschap met slechts 11 spelende leden ( en een aantal mensen die ons technisch en administratief ondersteunen!!) die ook nog eens allemaal heel verschillend zijn. Om de een of andere reden klikt het echter prima en we maken samen met heel veel plezier hele mooie producties. Jaarlijks wordt er gekeken wie wil spelen (en dat is iedere keer vrijwel iedereen) en wordt er een stuk gezocht met evenzoveel rollen.

Het is in al die jaren slechts 2x voorgekomen dat ik niet heb meegedaan. Een aantal keren heb ik in producties buiten ons eigen gezelschap meegedaan. Dat is ook heel leuk om te doen. Andere mensen, andere regisseurs, je doet en leert weer nieuwe dingen.

Toneelspelen is mijn passie maar wel een hele bijzondere. Ik hoop dan ook dit nog lang en met veel plezier te kunnen doen.Als de mensen die komen kijken net zo veel plezier hebben als ik met het spelen dan is het doel bereikt:

“Een bijzonder leuke hobby waar ook andere van mogen mee genieten”.

Lily