Skip to main content

Mien koffer, dien koffer

Auteur Ray Cooney
Bezetting Totaal: 8, Mannen: 4, Vrouwen: 4
Bewerkt door Jon van Eerd
Genre Klucht/komedie
Originele naam Funny Money, bewerkt naar "Tel uit je winst"
Jaar 2017

Wat doe je, als je ipv je vertrouwde agenda en je eigenhandig gesmeerde boterhammetjes, € 2.755.000,– in je akten koffer aantreft? Naar de politie of met vrouwlief naar zee, strand en wuivende palmbomen.
Onze Harry weet het wel, Rio natuurlijk!!!! Maar wederhelft Carla sputtert hevig tegen. Zij wil helemaal niet weg en al helemaal niet met een man die op het verkeerde pad beland is. Als rechercheur van Maanen ten tonele verschijnt, lijkt het doek voor Harry al te vallen. Zijn Betty en Joost, de goede vrienden die ter ere van Harry’s verjaardag komen eten, misschien de redding. Ze zijn na Carla’s ontboezeming wel medeplichtig.
Als er nog een politieambtenaar met een wel heel vreemd verhaal op de proppen komt zijn de vrienden genoodzaakt als kameleons van personage te veranderen, om hun hachje te redden. De bemoeienissen van de inderhaast opgetrommelde taxichauffeuse Sjan en de niet aflatende telefoontjes van de zeer boze en zeer criminele eigenaar van het fortuin maken de spanning om te snijden.
Of dit alles hen kan redden van een lange vakantie achter de tralies kunt u zien op onderstaande datums.

 

Deze voorstelling wordt mede mogelijk gemaakt dankzij subsidie van de gemeente Sittard-Geleen